Rentiva Yeni Mobil Arayüzüyle Yayında!
14/02/2020, 13:39
Rentiva Yeni Mobil Arayüzüyle Yayında!

Bir süredir üzerinde çalıştığımız Rentiva yeni arayüzüyle mobil uygulamamızda yayında. Yeni arayüzümüz kullanıcı deneyimini ön planda tutarken, birçok alana erişim kolaylığı sağlıyor. İşte Rentiva mobil uygulamada karşımıza çıkan yenilikler..

Yeni Bir Arayüz


Rentiva mobil uygulaması tamamen yenilenmiş arayüzüyle karşınızda. Eski tasarımdan tamamen farklı olarak karşımıza çıkan bu arayüzde daha canlı renkler, görüntüler bulunuyorken, aynı zamanda aradığınız her şeye daha kolay ulaşabiliyorsunuz.


Daha Fazla Araç Detayı



Yeni arayüzümüzle birlikte araçlar hakkında daha fazla detaya toplu bir şekilde ulaşabilirsiniz. Araç özelliklerine tek bir noktadan ulaşabilirsiniz. Aracın kiralama şartlarını görebilirsiniz. Ayrıca size özel araç önerilerini de görebilirsiniz.

Rentiva yeni arayüzle birlikte kullanıcılar uygulama içi geçişlerde daha hızlı dönüş alabilecek. Diğer taraftan araç kiralama işlemlerinde daha anlaşılır ve daha sade bir işlem sırasına sahip olacak. Geçmiş kiralama ve talep işlemlerini daha detaylı bilgiler ile görüntüleyebilecekler. Ayrıca hesap ayrıntılarınızda bilgilere daha kolay ulaşım ve görüntüleme imkanı bulabilirsiniz.


Bir müjde daha! Yeni web arayüzümüz ise çok yakında sizlerle olacak. 

14 Şubat'ta Sevgilinizle Gezebileceğiniz Yerler
COVID-19 ile İlgili Bilgilendirme
14 Şubat'ta Sevgilinizle Gezebileceğiniz Yerler
COVID-19 ile İlgili Bilgilendirme