Rentiva ile Daha Fazla Kiralama Talebi Alabilmek İçin İpuçları
11/09/2019, 06:37
Rentiva ile Daha Fazla Kiralama Talebi Alabilmek İçin İpuçları

Araç kiralamak isteyenler ile kiralık araç arayanları bir araya getiren Rentiva, hem ucuz araba kiralama hem de ek gelir yaratma olanağı sağlıyor. Aracınızın sabit masraflarını Rentiva üzerinden aracınızı kiraya vererek karşılayabileceğiniz gibi, daha fazla kiralama yaparak ek gelir de elde edebilirsiniz. Ayrıca araba kiralamak isteyen kişilerde sisteme üye olarak sahibinden ucuz araba kiralama hizmeti alabilir.

Peki Rentiva üzerinden daha fazla kiralama talebi alabilmek için yapmanız gerekenler nelerdir?

Aracınızı Kiraya Verin Ek Gelir Elde Edin

Rentiva.com, aracını kiralamak isteyenlerle uygun fiyata kiralık araç arayan  kişileri bir araya getirir ve iki taraf arasında aracılık eder. Sistem çeşitli kurallarla her iki tarafı da güvence altına alır. Bu noktada araç sahipleri gönül rahatlığıyla araçlarını kiraya vererek ek gelir elde edebilirler. Aracın marka, model ve diğer özelliklerine bağlı olarak elde edilecek gelir miktarı artış gösterecektir. Ayrıca bazı küçük ipuçlarıyla daha fazla kiralama talebi alabilir ve sistemi aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

İşte Rentiva ile Daha Fazla Kiralama Talebi Almanın Yolları

Aracınızın daha fazla talep almasını sağlamak ve gelirinizi yükseltmek tamamen sizin elinizde. Yapmanız gereken kiralamak istediğiniz günleri net bir şekilde sistem üzerinden seçmek, gerekli bilgileri girmek olacaktır. Şimdi bu noktada dikkat etmeniz gerekenler ve ipuçları..

Bilgileri Doğru ve Eksiksiz Bir Şekilde Doldurun


Sistem tarafından sizden istenen tüm bilgileri doğru bir şekilde doldurmanız önemlidir. Aracın yaşı, kilometresi, yakıt türü, vites türü gibi araca ait tüm bilgileri doğru bir şekilde girmelisiniz. Çünkü müşterilerin yaptıkları aramalarda istekleri bellidir. Dizel araç kiralamak isterken sizin tarafınızdan yanlış girilen bir bilgi nedeniyle benzinli aracı kiralayan bir müşteri mutsuz olacaktır ve hakkınızda olumsuz yorumlar yapacaktır. Bu nedenle bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girmelisiniz.

Etkili Bir Açıklama Yazın


Sistem tarafından araç sahiplerine bir açıklama kısmı ayrılmıştır. Bu açıklama kısmında araca ait bilgilere, sizin kiracıdan beklentilerinize yer verebilirsiniz. Aracın yakıt tüketimi, teslim şekilleri gibi bilgilere burada yer vererek kiracıları ikna edebilirsiniz. Bu açıklamaların uzunluğundan çok doğru ve eksiksiz bilgileri içermesi Rentiva ile daha fazla kiralama talebi almak için bir avantaj sağlayabilir.

Kiralama Koşullarını Açıkça Belirtin


Kiralama koşulları kısmında aracınızın teslim yeri, teslim saati, depoyu nasıl teslim ettiğiniz gibi detaylara açık bir şekilde yer vererek kullanıcıları bilgilendirebilirsiniz. Ne kadar esnek olursanız (teslim yeri, teslim saati gibi konularda) o kadar fazla talep alabilirsiniz.

Araca Ait Görsellerin Açı ve Kalitelerine Dikkat Edin

Sisteme aracınızı kaydederken en az girdiğiniz bilgiler kadar araca ait resimler de önemlidir. Aracın resimlerini en az 4 farklı açıdan kaliteli boyutlarda fotoğraflar çekerek girmelisiniz. Arka sağ-sol ve ön sağ sol olmak üzere iki adette yan profilden çekilmiş fotoğraflarla birlikte ön ve arka kısımların fotoğraflarını da sisteme yüklemelisiniz. Bu sayede müşteriler aracın neredeyse tamamını görebilir ve fikir sahibi olabilir.

Rekabetçi Fiyatlar Oluşturmaya Özen Gösterin

Rentiva, araç sahiplerinin kiralama fiyatlarına müdahale etmez. Ancak aracınızın daha fazla kiralama talebi almasını istiyorsanız, emsal fiyatlara göz atmanızda fayda var. Bu sayede piyasa fiyatlarını öğrenebilir ve rekabetçi fiyatlar oluşturabilirsiniz. Ayrıca aracınızı haftalık ve aylık olarak kiraya verecek olursanız da belirli indirimler yaparak müşterilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Geri Dönüş Talep Edin

Aracınızı daha önce kiraladığınız kişilerden, aracınız ve sizin hakkınızda yorum yapmasını talep edin. Alacağınız geri dönüşler sonraki kiralamalarda size artı puan olarak yansıyacaktır.


Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom/

30 Ağustos’ta İstanbul’da Gezilecek Yerler
Aracımı Kiraya Vererek Gelir Elde Edebilir miyim?
30 Ağustos’ta İstanbul’da Gezilecek Yerler
Aracımı Kiraya Vererek Gelir Elde Edebilir miyim?