Rentiva ile Aylık Araba Kiralamanın Avantajları
25/06/2020, 12:40
Rentiva ile Aylık Araba Kiralamanın Avantajları

Kişiden kişiye araba kiralama platformu Rentiva, araç sahipleri ile araç kiralamak isteyenleri 2015 yılından bu yana platform üzerinde bir araya getiriyor. Geçen süre içerisinde 100.000’den fazla işlemin gerçekleştirildiği Rentiva’da, yüzlerce farklı model aracı yeni kiracılarına ulaştırırken, günlük, haftalık ve aylık araç kiralama seçenekleri ile farklı araç kiralama ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor. Rentiva, aylık araba kiralama konusunda oldukça uygun fiyatlarıyla farkını ortaya koyuyor.

Aylık Araba Kiralamada Rentiva’yı Tercih Edin!

Günlük, haftalık ve aylık araba kiralama imkanı sunan Rentiva’da fiyatlar kullanıcılar tarafından belirleniyor. Aracının daha fazla kiralanmasını ve daha fazla gelir elde etmesini isteyen kullanıcılar rekabetçi fiyatlar belirleyerek, araba kiralamak isteyen kişilere de kolaylık sağlıyor. İster kısa süreli araba kiralama ister uzun süreli araba kiralama yapın fiyatların rekabetçi olduğunu fark edebilirsiniz. Ancak günlük ile aylık kiralama arasında elbette makul bir fiyat farkı bulunuyor.

Rentiva’da aylık araç kiralamalarını diğer firmalardan ayıran şey, daha uygun fiyat ve herhangi bir taahhüde bağlı kalmamanızdır. Basitçe söylemek gerekirse, araba kiralamak size daha fazla özgürlük, esneklik ve tasarruf sağlar.

Günlük Araba Kiralama ile Aylık Araba Kiralama Arasındaki Fiyat Farkı

Çoğu durumda araç sahipleri uzun vadeli kiralamalarda müşterileri için daha uygun fiyatlar belirler. Yani kiralama süresi uzadıkça fiyatta da belirli oranda bir azalma meydana gelir. Örnek verecek olursak; “2017 model Hyundai i20 günlük kiralama fiyatı 150 TL iken haftalık fiyatı 140 TL, aylık fiyatı da 120 TL’ye kadar düşebilmektedir. (Fiyatlandırmalar temsilidir.)

Bu nedenle ihtiyaç durumunda kısa dönem araç kiralama yerine uzun dönem araç kiralamayı tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Kısaca Rentiva ile ne kadar uzun süreli araç kiralarsanız tasarruf miktarınız o kadar artacaktır.

Sizler de aylık araç kiralama yapmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Aylık kiralık arabalar

Rentiva Kullanıcılarını Koruyor

İster araç kiralayın ister aracınızı kiralayın, Rentiva her iki tarafı da kendine özel sigorta sistemiyle koruyor. Öncelikle şunu bilmelisiniz ki Rentiva üzerinden araba kiralamak isteyen kullanıcılar, Allianz Sigorta güvencesi altındadır. Rentiva kullanıcıları tamamen bize özel olan Rentiva Kasko ve 3. Taraf Mali Mesuliyet sigortası ile korunuyor. Bu sigorta hem aracın başına gelecek her türlü hasarda sizi korur, hem de aracı kullanırken karışabileceğiniz kazalarda karşı tarafa verilen hasarların zorunlu trafik sigortası limitinin üzerinde olduğu durumlarda sizi 100.000 TL'lik ek teminatla koruma altına alır. Ayrıca sigorta kapsamında bir kaza olması durumunda 2.000 TL'lik muafiyet uygulaması bulunmaktadır. Dilerseniz plus güvence paketi alarak sorumluluğu 1000 TL'ye düşürebilirsiniz.


Sizler için hazırlamış olduğumuz diğer öneri yazılarımız:

Evini Dezenfekte Ettir, Arabanı Rentiva Ücretsiz Dezenfekte Etsin
Arabada Dinlenebilecek 2021 Yol Şarkıları Listesi
Evini Dezenfekte Ettir, Arabanı Rentiva Ücretsiz Dezenfekte Etsin
Arabada Dinlenebilecek 2021 Yol Şarkıları Listesi