Rentiva Güvenilir Midir? Aracımı Kiralayabilir Miyim?
10/04/2019, 08:43
Rentiva Güvenilir Midir? Aracımı Kiralayabilir Miyim?

Rentiva Türkiye’nin ilk kişiden kişiye araç kiralama ağıdır. Burada araç sahipleri, araçlarını kullanmadıkları zamanlar için kiraya vererek ayda 1500 TL ye kadar ek gelir sağlayabiliyorlar. Eğer sen de “Aracımı kiraya verebilir miyim?” “Aracımı kiraya vermenin faydaları nelerdir?” diyorsan bu yazı tam sana göre.

Paylaşım ekonomisi alanında hizmet veren Rentiva'da dilerseniz aracınızı uzun dönem ya da şoförlü olarak da kiralayabilirsiniz. Aracınızı kiraya verebilmek için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Araç kiralamak isteyen kullanıcılar ise Rentiva.com’da piyasa fiyatlarının altında otomobil bulabiliyorlar. “Peki aracımı neden uzun dönem Rent-a-carcı yerine Rentiva'ya vereyim ki?” diyenler için şu cevapları verebiliriz:

  • Rent-a-car firmasına arabanızı bir kez verirsiniz ve anlaşmanıza bağlı olarak 1 ay – 12 ay aracınızı kullanamazsınız. Rentiva'da ise aracınız kapınızın önünde durur ve istediğiniz zaman kiraya vererek aynı ek geliri sağlayabilirsiniz.
  • Bazı Rent-a-car firmaları sizden aldığı araçları Rent-a-car kaskosu sağlayabilir, ama bu şekilde aylık gelirinizde bir azalma olur. Bazı Rent-a-car firmaları ise aracınızın kendi kaskosunu kullanır ki bu da her türlü risk teşkil eder. Rentiva'da ise aracınız kiralama süresince saatlik veya günlük olarak sigortalanır. Bu sigorta Rent-a-car kaskosu gibi çalışmakta olup oluşabilecek tüm hasar ve çalınma durumlarda bu sigorta devreye giriyor ve aracın kendine ait kaskosu bozulmamış oluyor. Sigorta ücreti saatlik veya günlük olarak hesaplanır ve bedel kiracıya yansıtılır. Bu sayede hem araç sahibine sigorta yansıtılmamış olur, hemde kullanım bazında sigorta gerçekleştirildiği için kiracı yüksek ücretler ödemez.
  • Rentiva üzerinden kiralama yaptığınızda aracınızı kime verdiğinizi biliyor olacaksınız. Bir kullanıcı araca kiralama isteği gönderdiğinde, araç sahibine bildiri göndeririz. Bundan sonra araç sahibi kiracıyla sohbete başlar. Aracın nasıl ve nerede kullanacağı hakkında kiracıdan bilgi alabilir.Üye olmak çok kolaydır. Araç sahibi, kendisinin ve aracının bilgilerini girdikten sonra, Rentiva onay sürecinden geçer, her şeyi tam olan araç profilleri Rentiva'da yayınlanmaya başlar. Aracınızı bir süre kendiniz kullanacaksanız yine sadece bir kaç tıkla ilanınızı geri çekebilirsiniz.

Aracınızı Rentiva Takip Cihazı ile anlık olarak takip edebiliyoruz. Lokasyon, darbe, benzin tüketimi, hızını uzaktan izleyebiliyoruz. Şüpheli bir durumda motor blokaj sistemi ile aracı uzaktan durdurabiliriz.

Rentiva Kullanıcılarına Ne Sağladı?

Rentiva son 1 yıl içerisinde 8.5 milyon TL'lik kiralama hacmine ulaştı ve 2000'den fazla araç sahibinin ek gelir elde etmesine aracı oldu. 100.000'den fazla üyesi ile Türkiye'nin 35 ilinde hizmet veren Rentiva paylaşım ekonomisine kişiden kişiye araç kiralama ile yeni bir boyut kazandırdı.

Aracımı Kiraya Vermek İstiyorum
Arabali.com ve Garajyeri Birleşti ve RENTIVA olduk!
Aracımı Kiraya Vermek İstiyorum
Arabali.com ve Garajyeri Birleşti ve RENTIVA olduk!