Rentiva.com Eylül Ayının En Çok Kiralanan Aracı: Renault Fluence
30/10/2019, 12:49
Rentiva.com Eylül Ayının En Çok Kiralanan Aracı: Renault Fluence

Türkiye’nin araç kiralama platformu Rentiva, araç ihtiyaçlarınızda daima yanınızda oluyor. Her segmentten farklı araçlara rahatlıkla ulaşabileceğiniz Rentiva’da eylül ayında Renault Fluence ayın en çok kiralanan aracı olmayı başardı. 1.5 litre motor, dizel ve otomatik şanzıman özelliklerine sahip aracı aracı tanıyalım.

Renault Fluence’ı Tanıyalım

Oldukça büyük yapısıyla dikkat çeken ve geniş bir araç olan Renault Fluence, aynı zamanda Megane sedan olarak biliniyor (farklı model olmasına rağmen, temelinde Megane’ın incelikleri yer alıyor.) Tasarım aşamasında Türk tasarımcıların arka bölüm çizimi ele alınan ve kullanılan araç, Türkiye’de kısa sürede oldukça geniş bir kitleye ulaşmayı başardı.

Renault Fluence Temel Özellikleri

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi temelinde Megane serisinin özelliklerini barındıran Fluence, birtakım farklılıklar da barındırmıyor değil. Örneğin, eski Megane’da olduğu gibi keskin hatlardan uzak ve sadeliğe yakın bir araç. Bu da hemen her kesimden kullanıcıya hitap etmesini sağlıyor.

Aracın belli bölümlerinde Megane esintilerini görmek mümkün olsa da diğer bölümlerde özgün ve eşsiz Fluence detayları ile karşılaşmak mümkün. Örneğin aracın arka bölümü tamamen kendine has bir tasarıma sahip ve hem kullanıcılar hem de eleştirmenler tarafından oldukça beğeniliyor.

Genişlik ve Hacim

Diğer taraftan da büyük bir araç olan Fluence, toplam 4620 mm uzunluğa sahip. Ayrıca aracın bagaj hacmi 530 litre, yani oldukça geniş.

Segment

Fluence, Renault kompakt sınıf ile üst orta sınıf arasındaki kesime hitap ettiği düşünülürken, kullanıcılar tarafından prestijli bir araç olarak görülüyor.

Yakıt Tüketimi

Yakıt tüketimi konusunda bir hayli cimri olan araç, 100 kilometrede ortalama 4.4 litrelik bir tüketime sahip. 

İç Tasarım

Oldukça geniş bir iç tasarımı bulunan aracın Megane ile arasındaki en büyük fark Megane’daki dijital gösterge, Fluence’daki analog gösterge sistemi. Onun dışında konsol sistemi hemen hemen aynı durumda. Yani çok büyük bir değişiklik göze çarpmıyor.

Diğer Özellikler

Fluence, Türkiye’de üretilen bir araç olmasının yanı sıra aracın üzerinde yer alan plastik aksamlar geri dönüşüm ile elde ediliyor. Ayrıca aracın emisyon oranı da 140 g/km’nin altında. Yani çevreye duyarlı bir motoru var. 110 hp gücüne sahip.

Rentiva ile Renault Fluence Kiralama


Rentiva.com, her markada olduğu gibi Fluence de de yenilikçi ve rekabetçi fiyatlarıyla müşterilerine hizmet veriyor. Günlük, haftalık ve aylık Fluence kiralama yapmak için yapmanız gereken, Rentiva’ya üye olmak ve dilediğiniz aracı kiralamak.

Tüm kiralık Fluence modellerini görmek için tıklayınız.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/ 

https://www.instagram.com/rentivacom/ 

Rentiva ile Hafta Sonu Kaçamağı: "Ballıkayalar Tabiat Parkı"
Patlamayan Lastik (Michelin Uptis) Teknolojisi
Rentiva ile Hafta Sonu Kaçamağı: "Ballıkayalar Tabiat Parkı"
Patlamayan Lastik (Michelin Uptis) Teknolojisi