Rentiva.com Ağustos Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Volkswagen Polo”
24/09/2019, 12:25
Rentiva.com Ağustos Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Volkswagen Polo”

Türkiye’de en çok tercih edilen araçların başında gelen Volkswagen Polo, aynı segmentte yer alan diğer araçlara göre tasarımı ve rahatlığıyla ön planda yer alıyor. Boyut olarak küçük olması, ortalama bagaj hacmi, az yakması gibi özellikleriyle sürücüler tarafından sevilen bir araba olarak karşımıza çıkıyor. Nitekim Polo, Rentiva üzerinde ağustos ayında en çok kiralanan araç olmayı başardı.

Sadece araç alım satımda değil, araç kiralama sektöründe de popüler olan Volkswagen Polo, uygun fiyatlarıyla Rentiva’da. Sizler de kiralık Volkswagen arıyorsanız linke tıklayabilirsiniz.

Volkswagen Polo Özellikleri


Her geçen yıl kendini güncelleyen Polo, son modelinde daha büyük hacme kavuştu ve yeni bir görünüm kazandı. Ayrıca bagaj bölümü 350 litreye ulaşan aracın iç dekorasyonu da 3 farklı dekor seçimiyle kullanıcı seçimine bırakılıyor. Yakıt tüketimi konusunda oldukça cimri bir araç olan Polo, sadece şehir dışı değil şehir içi tüketimde de heyecan verici bir duruma geldi.

Ağustos ayında Rentiva ile en çok kiralanan Polo modeli ise 2014 ve 1.6 lt motor hacmine sahip. Farklı renk seçenekleri bulunan araçta 5 inç dokunmatik ekran yer alıyor. Dokunmatik ekranda Türkçe dil seçeneği bulunduğunu söylemeden geçmeyelim. Ayrıca direksiyon simidi üzerinde yer alan kaplama ve kontrol tuşları da kullanıcıya konfor sağlıyor.

Led sinyal lambaları bulunan aracın bazı modellerinde yokuş kalkış desteği, ABS, ASR(Çekiş Kontrol Sistemi), lastik basınç sensörü, hıza duyarlı direksiyon gibi özellikler de bulunuyor.

Motor performansı ise oldukça iyi bir araç. 1.6 lt motoru ele alırsak, aracın hafif olması ve küçük kasa hacmi nedeniyle yeterli olduğunu söylemek mümkün. Özellikle belirtmek gerekiyor ki 1.6 lt ve 95 hp Polo, 110-120 hp farklı araçlarla aynı performans kalitesini yakalayabiliyor. 

Rentiva ile Volkswagen Polo Kiralama

Rentiva.com, her markada olduğu gibi Volkswagen’de de yenilikçi ve rekabetçi fiyatlarıyla müşterilerine hizmet veriyor. Günlük, haftalık ve aylık Volkswagen kiralama yapmak için yapmanız gereken, Rentiva’ya üye olmak ve aracınızı kiralamak.

Tüm kiralık Volkswagen modellerini görmek için tıklayınız.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom/

Aracınızı Kiraya Vermeniz İçin 5 Sebep
En Uygun Kiralık Araç Seçenekleri Rentiva'da!
Aracınızı Kiraya Vermeniz İçin 5 Sebep
En Uygun Kiralık Araç Seçenekleri Rentiva'da!