Evini Dezenfekte Ettir, Arabanı Rentiva Ücretsiz Dezenfekte Etsin
18/05/2020, 09:23
Evini Dezenfekte Ettir, Arabanı Rentiva Ücretsiz Dezenfekte Etsin

20 Mayıs itibariyle, evinizi size özel indirimle dezenfekte ettirin, arabanızın dezenfeksiyonu Rentiva tarafından gerçekleştirilsin. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiler ve kampanya katılımı için Aracını Ücretsiz Dezenfekte Et sayfasını ziyaret edebilirsin.

Peki, nasıl?

Rentiva İle Araban Dezenfekte Edilsin

Türkiye’nin en büyük sahibinden araba kiralama platformu olan Rentiva, Covid-19 sürecinde yeni bir iş birliğine imza attı. RentivaEvdekiBakıcım’ın yeni markası Proteco ile dezenfekte işlemleri için iş birliği yapıyor.

Küresel pandemi nedeniyle birçok sektör sorun yaşarken, firmalar ve kişiler önlem alarak pandeminin etkilerini minimuma indirmeye çalışıyor. İşte araç kiralama platformu Rentiva ile Proteco iş birliğine giderek, hem meskenleri hem de araçları dezenfekte konusunda müşterilerine yardımcı oluyor.

Rentiva - Proteco İş Birliği

Araç kiralama hizmetleri sunan Rentiva ile Proteco kendi hizmetleri çerçevesinde ortak bir iş birliği yapıyor. Buna göre;

  • Aracını Ücretsiz Dezenfekte Et sayfası üzerinden minimum 80m2 mesken dezenfekte talebi oluşturman gerekiyor.
  • Alınan mesken dezenfeksiyon metrekare fiyatı 3 TL + KDV olarak hesaplanıyor.
  • Mesken dezenfekte hizmeti alındıktan sonra, meskene ait 1. araç ücretsiz dezenfekte edilir (Rentiva'nın müşterilerine / kullanıcılarına hediyesidir).
  • Meskene ait 2. ve daha fazla araç için ise her araç başına 100 TL + KDV ücret ödeniyor.

Bu kampanyaya 20 Mayıs itibariyle başvurmak mümkün. Kampanya sadece İstanbul’u kapsıyor. Kampanyaya yapılan başvurulara ait talepler alındıktan sonra 1 iş günü içerisinde veya istenilen bir tarihte hizmet kullanılabiliyor.

Dezenfekte Hizmetinin Avantajları

Tek bir hizmet ile hem mesken hem araç hizmeti alınabilmesi ve pandemi durumunda dezenfekte işleminin önemi nedeniyle Rentiva - Proteco iş birliği kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor. Kampanya katılımı için Aracını Ücretsiz Dezenfekte Et sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Hiç Üretim Görmeyen Konsept Otomobiller
Rentiva ile Aylık Araba Kiralamanın Avantajları
Hiç Üretim Görmeyen Konsept Otomobiller
Rentiva ile Aylık Araba Kiralamanın Avantajları