Blog
2018 Yılı İlk 3 Ayında En Çok Satan Otomobiller ve Rakamlar

Türkiye’de 2018 yılında en çok satan otomobiller sizler için listeledik. Türkiye’de en çok satan otomobil markalarını listelerken aynı zamanda da satış rakamlarını da sizlere sunuyoruz.

Sıfır Otomobillerde Kur Farkı Zammı

ÖTV zammı ile yüzde 5-15 arasında fiyat artışı yaşayan sıfır otomobillere şimdi de kur farkı zammı yapılacağını söylendi.

Audi 2020'de Tamamen Elektrikli 3 Modelini Piyasaya Sürecek

Audi elektrikli araç konusunda iddiasını ortaya koyuyor ve 2020'de tamamen elektrikli 3 modeli piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Mercedes Elektrikli Otomobil Dünyasında Yerini Almaya Hazırlanıyor.

Lider otomobil markası Mercedes elektrikli otomobil sektöründe de iddialı olacağa benziyor. Mercedes, elektrikli modeliyle elektrikli otomobil piyasasını alt üst edebilir.

2017'de En Çok Satan Otomobiller

2017 otomobil satışlarında düşüş yaşandı, peki hangi marka ne kadar satış yaptı? 2017 yılının otomobil satış rakamları yazımızda.

Türkiye’de 2015 Yılı Sıfır Otomobil Satışlarına Genel Bakış

2015 yılı sıfır otomobil satışları 2014 yılına göre %35 civarında artmış durumda. Ancak en çok sıfır aracın satıldığı yılın son çeyreğinde, araç satışlarında fazla bir artış gerçekleşmedi. Ekim ayında satılan araç sayısı, Eylül ayından yalnızca 230 adet daha fazla.

Batmobile İstanbul’a Geldi

25 Mart’ta vizyona giren Batman V Superman filminde kullanılan ve daha önce Berlin ITB fuarında sergilenen Batmobile, İstanbul’a getirildi.

Bumblebee açık arttırmada yeni sahibini arıyor

Bumblebee açık arttırmada yeni sahibini arıyor. Transformers çizgi dizisinden uyarlanan ve Michael Bay tarafından yönetilen Transformers filmi için tasarlanan Bumblebee (1967 Chevrolet Camaro SS) açık arttırmayla satışa sunulacak.

Sürücüsüz Araba hayatımızda Neleri Değiştirecek?

Otonom arabalar, yani sürücüsüz araba; insan müdahalesine gerek duymadan çevrisini algılama, hareket etme becerisine sahip yeni nesil arabalara verilen isimdir.

Güvenilirliğin Markası Volvo Elektrikli Araç Konusunda İddialı

İsveç'in sağlamlığı ve güvenilirliği ile ünlü araç markası Volvo, elektrikli otomobil dünyasında da büyük ses getirecek bir giriş yapmayı planlıyor. Geleceğin vazgeçilmez teknolojileri arasında yer alması beklenen elektrikli otomobillerden Volvo’da büyük bir pay elde etmeyi hedefliyor.