Blog
İstanbul’da Görmeniz Gereken 10 Plaj

Rentiva.com ile kiraladığınız araçla, İstanbul’un sahil şeridini gezmeye hazırsanız, stanbul’un en iyi 10 plajını yazımızın devamında keşfedip yola çıkabilirsiniz.

Bursa’da Gezilecek Yerler / 2. Bölüm

Bursa tarih boyunca pek çok devre şahitlik yapmış olmanın verdiği avantajla gezilecek ve görülecek pek çok tarihi ve doğal güzelliğe sahip.

İstanbul Hanları – 3. Bölüm

Geçmişe tanıklık eden taş duvarlar ve ziyaretcilerini tarihin izlerinin büyüleyici yolculuğuna taşıyan İstanbul Hanları yazı dizimizde bu bölümde sizlerle Galata bölgesinde yer alan İstanbul Hanları.

İstanbul ‘da Nereleri Gezmeli?

Bütün hafta boyunca yoruldunuz, sıkıldınız ve hafta sonunu iple çektiniz. Ancak İstanbul’dan çok da uzaklaşmak istemiyorsunuz. Belki de hafta sonu tatili için İstanbul turu yapmaya geldiniz.

İstanbul‘da Nereleri Gezmeli? / 2. Bölüm

Yüzyıllar boyunca imparatorluklara ev sahipliği yapan İstanbul turumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz;

Araba Kiralayarak Ege Turu

Yaz geldi, tatil planı için fikirler etrafımızda dönüp duruyor. Çeşme, Bodrum, Antalya, yurt dışı, memleket; aile, arkadaş, kuzen; otel, ev, kamp, doğa... bütçeye zevke göre sayısız kombinasyonda tatil yapma imkanı.

Sonbahar Gezileri Bir Başka Güzel

Yaz bitti ama tatil yapmaya doyamadınız mı? Arada bir kaçamak yapmak , yazın pahalı olması nedeniyle gidemediğiniz yerleri gezip görmek için sonbahar biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Bursa’da Gezilecek Yerler

Bursa, doğal güzelliklerinin yanı sıra gelişen sanayisi ile de Dünya’nın dikkatini çekmeye başlayan bir şehir oldu. Sanayi ve ticaret merkezi olan Bursa, Türkiye’nin en büyük dördüncü şehri.

İstanbul Hanları – 1. Bölüm

Üç imparatorluğa başkentlik yapan İstanbul tarihin en eski şehirlerinden biri. Pek çok tarihi esere ev sahipliği yapan İstanbul’un en önemli kültürel miraslarından biri de hanlar.

İstanbul Hanları – 2. Bölüm

İstanbul’da Osmanlı Dönemine ait ilk hanlar Fatih Sultan Mehmet tarafından inşa edilmiştir. İlk inşa edilen han ise Bedesten yakınındaki Bodrum Kervansarayı’dır.