Blog
En İyi 10 Hatchback Araba 2019

Geçmişten günümüze hatchback araçlar birçok değişime uğramışken, Rentiva olarak 2019 yılının en iyi Hatchback araçlarını sizler için listeledik.

2019 Yılında Çıkması Beklenen 10 Araba

Araba markaları 2019 yılında çıkaracakları modelleri piyasada sıkı yer edinmeyi amaçlıyor. Yenilenmiş tasarımlara sahip araçlar ile piyasayı oynatmaya geliyor.

2019 Honda HR-V Özellikleri

2019 yılına yaklaşırken ve markalar yeni modellerini şekillendirirken Honda da yeni 2019 Honda HR-V ile geliyor.

2019 Toyota Corolla Hybrid Özellikleri

Toyota, yeni aracı 2019 Toyota Corolla Hybrid hatcback modeli için yeni özelliklerini açıkladı.

En İyi Elektrikli Otomobiller

Fosil yakıtların tükenmeye başlaması nedeniyle yükselmeye başlaması yeni araç alan kişilerin elektrikli otomobil tercih etmelerini sağlıyor.

Hem Suda Hem Karada Gidebilen Karavan

Çekme karavan olarak da işlev gören Sealander, amfibik bir araç olarak suda deniz motoruna dönüşme özelliğine sahip. 2016'da tüm dünyada satışa sunuldu.

Birbirinden Büyüleyici 5 Elektrikli Otomobil

Elektrikli otomobiller piyasadaki ilgiyi üzerinde toplamayı başarıyor. Teknolojik donanımı ve özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken 5 elektrikli otomobili sizin için listeledik.

Arabanın Aşırı Isınmasının Sebebi Nedir?

Arabalarda meydana gelen aşırı ısınma çoğunlukla yaz aylarında yaşanan bir sorundur.

Arazi Tipi Elektrikli ATV: Epic EV Amp

Bir veya daha fazla elektrik motoru kullanılarak, bataryalardan ve diğer enerji depolama cihazlarından depoladığı elektriği kullanarak sürüş sağlayan elektrikli otomobil teknolojisi gittikçe yaygınlaşıyor.

En Pahalı Elektrikli Araçlar Hangileri?

Elektrik araçlar arasından fiyatları ile sizi şaşırtacak bazı marka ve modelleri listeledik. İşte en pahalı elektrikli araçlar;