En Uygun Kiralık Araç Seçenekleri Rentiva'da!
02/10/2019, 12:05
En Uygun Kiralık Araç Seçenekleri Rentiva'da!

Dünyada ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişiler için önemli bir çözüm haline gelen araç kiralama, ülkemizde de fazlasıyla tercih ediliyor. Sadece bir tık uzağınızda olan Rentiva ile yüzlerce aracı dakikalar içerisinde kiralayabilirsiniz. En uygun araç seçeneklerinin, oldukça uygun fiyatlarla bir arada yer aldığı Rentiva ile farklı zamanlar için de seçeneklere göz atabilir, kiralama isteği gönderebilirsiniz.

Ucuza Araç Kiralama Seçenekleri

Rentiva.com ucuza araç kiralama seçenekleri sunmasının yanı sıra, yüzlerce farklı araç seçimi sunuyor. Sistemde bulunan farklı özelliklerde ve segmentlerde bulunan araçlarla dilediğiniz seyahate çıkmak sadece bir tık uzağınızda.

Sahibinden araç kiralama konusunda uzman olan Rentiva, hem araç sahiplerini hem de araç kiralamak isteyen kişileri bir araya getiriyor. Bu noktada araç sahipleri ek gelir elde edebilirken, araç kiralamak isteyen kişiler de sahibinden uygun fiyatlara farklı arabalar kiralayabiliyor.

Rentiva.com ile Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

En iyi fiyata araç kiralama seçenekleri sunan Rentiva, sadece birkaç tıklamayla kullanıcılara aradıkları araçları bulma imkanı veriyor. Dilediğiniz modelde aracı bulabileceğiniz sistemde günlük, haftalık ve aylık özel fiyatlandırma sistemi uygulanırken, bu özelliklere mobil uygulama ile erişebilmeniz de kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

  • En iyi fiyatlarla yüzlerce araç kiralama imkanı

  • Sürekli güncel kampanyalar

  • Sosyal medya hesabımızı takip edenlere dönemsel indirimler

  • Güvenli ödeme imkanı

  • Vale hizmeti

  • Özel sigorta

  • Şoförlü araç kiralama imkanı

Rentiva ile Nasıl Araç Kiralarım?

Rentiva ile araç kiralamak oldukça kolay. Yapmanız gereken sisteme üye olduktan ve bilgilerinizi onayladıktan sonra aracı kiralamak istediğiniz semti seçmek (dilerseniz İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu veya İstanbul’un tamamını seçebilirsiniz) ve araç kiralamak istediğiniz tarihleri belirtmek. Ardından bütçenize ve isteklerinize en uygun aracı sistemden seçerek araç sahibine rezervasyon talebi yolluyorsunuz. Araç sahibi talebinizi gördükten sonra onaylar ve ödeme tanımlı kartınızdan depozito ile birlikte çekilir.

Randevu tarihi geldiğinde araç teslim noktasında araç sahibiyle buluşuyor ve aracın anlık çekilmiş fotoğraflarını mobil uygulama üzerinden yüklüyorsunuz. Tüm işlemleri tamamladıktan sonra kiralama süreci başlamış olur. 

Kiralama Süresince Kiracının Sorumlulukları

Randevunuz başladı ve araç artık sizde. Bu süreç boyunca araç ile ilgili tüm sorumluluk kiracıya aittir. Yakıt, temizlik, ceza gibi durumları tamamen kiracı karşılamalıdır.  Kiracı, aracı teslim aldığı şekilde, yani yakıtı aldığı gibi teslim etmeli ve aracın temizliğini sağladıktan sonra araç sahibine teslimini sağlamalıdır.

Araç Sahibinin Sorumlulukları

Araç sahibi, araç ile ilgili tüm durumları kullanıcıya bildirmelidir. Belirli bir yakıt seviyesinde aracı teslim etmelidir. Aracın alış ve veriş tarihlerine uymalıdır.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom/

Rentiva.com Ağustos Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Volkswagen Polo”
Rentiva ile Sonbahar Kaçamağı: "Bolu Yedigöller"
Rentiva.com Ağustos Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Volkswagen Polo”
Rentiva ile Sonbahar Kaçamağı: "Bolu Yedigöller"