En İyi 10 Hatchback Araba 2019
15/11/2019, 07:20
En İyi 10 Hatchback Araba 2019

Hatchback, otomobil piyasasının en önemli segmentleri arasında yer almayı sürdürüyor. Otomobil üreticileri özellikle hatchback araç üretimi konusunda yenilikler ortaya koyarken bu hem piyasayı hareketli kılıyor hem de piyasa düzenini sağlıyor.

Geçmişten günümüze hatchback araçlar birçok değişime uğramışken, Rentiva olarak 2019 yılının en iyi Hatchback araçlarını sizler için listeledik.

İşte 2019 Yılının En İyi Hatchback Otomobilleri

  1. Ford Focus


Olağanüstü kullanım deneyimi ve esnekliği sürüş konforunu ön planda tutan Ford Focus Hatchback, son yıllarda birkaç kere listeye girememiş olsa da genel olarak yer aldığı listeye bir kere daha girmeyi başardı. Önceki yıllarda da otoriteler tarafından listenin tepesinde gösterilen araç, birkaç modelinde bu başarısından uzak kalmıştı. Ancak 2019 yılında tekrar listenin zirvesine yerleşmeyi başardı.

Geniş iç hacme sahip aracın dış tasarımı da oldukça hoş duruyor. Hem dizel hem benzinli versiyonları bulunan Focus’un, amortisörleri daha iyi hale getirilmiş ve aynı zamanda arka süspansiyonları da konfigüre edilmiş. Ayrıca araca sportif dokunuşlar da eklenmiş ve bu da aracı rakiplerinin bir adım önüne taşımayı başarıyor.

Kiralık Ford Focus araçları görmek için tıklayınız.

  1. Volkswagen Golf


Hala Avrupa’nın en çok satan araçları arasında yer alan Volkswagen Golf, şık tasarımıyla ön plana çıkıyor. Golf 6 istediği başarıyı yakalayamamış olsa da Golf 7 markanın en önemli silahlarından biri konumunda yer alıyor.

Dış tasarımı, geniş iç tasarımı, ufak farklılıkları ile ön plana çıkan aracın sadece tasarımı değil, malzeme kalitesi de oldukça iyi ve bununla ön plana çıkıyor.

Kiralık Volkswagen Golf araçları görmek için tıklayınız.

  1. Seat Leon


Golf’e oldukça benzerlik gösteren Seat Leon, son yıllarda hatchback sınıfında tercih edilen araçlar arasında yer almaya başladı. Golf’e oranla daha ucuz olan bazı noktalarda benzerlik taşısa da ufak farklılıklarla ön plana çıkıyor.

Kiralık Seat Leon araçları görmek için tıklayınız.

  1. Mazda 3


Uzun bir ara verdikten sonra yeniden tasarlanan Mazda 3, en yeni görünümüyle ön plana çıkıyor. Biraz sportif dokunuşlar biraz da aile aracı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Otoriteler öze

Patlamayan Lastik (Michelin Uptis) Teknolojisi
Aracınızı Uzun Dönem Kiralama İçin Hazırlayın
Patlamayan Lastik (Michelin Uptis) Teknolojisi
Aracınızı Uzun Dönem Kiralama İçin Hazırlayın