Ek Gelir Kazanmak İçin Yeni Yol: Arabanı Kiraya Vermek
26/12/2016, 00:00
Ek Gelir Kazanmak İçin Yeni Yol: Arabanı Kiraya Vermek

Türkiye'nin ilk ve tek kişiden kişiye araç kiralama hizmeti sunan platformu Rentiva sayesinde aracını kullanmadığın zamnalarda kiraya vererek ek gelir kazanman mümkün. Aracını Rentiva'ya kaydederek ek gelir kazanmaya başlayabilirsin.

Rentiva araç sahiplerinin araçlarını kullanmadıklara zamanlarda kiraya vererek ek gelir sağlamalarına olanak sağlıyor, böylelikle elde ettiğiniz kazanç araç masraflarınıza, kredinize, gündelik harcamalarınıza destek oluyor. Araç paylaşımı sayesinde aynı zamanda çok sayıda aracın trafiğe çıkmasının önüne geçilerek, hem egzoz gazı salınımına bağlı olarak yaşanan çevre kirliliğinin önüne geçiliyor, hem trafikte gereksiz araç kullanımı engellenmiş oluyor hem de ek gelir elde edilebiliyor. Kiracılar ise araç paylaşımı sayesinde kendilerine en yakın aracı, uygun fiyata kolaylıkla kiralayabiliyorlar.

Rentiva'ya aracınızı kiraya vererek ek gelir elde etmenin yanı sıra kazanacağınız diğer avantajlar ise şu şekilde;


Kasko Hizmeti

Rentiva'ya kiralanan araçların tümü kiralama boyunca aracın tam değerini kapsayacak şekilde, tüm risklere karşı Doğa Sigorta güvencesi kaskolanıyor. Eğer aracınızın  kaskosu varsa bu hiçbir şekilde bozulmuyor, yaşanabilecek herhangi bir durumda Rentiva tarafından yapılmış olan kasko devreye giriyor.

Ücretsiz Araç Bakımı

Rentiva, Mobil Oto Servis'in gerçekleştirmiş olduğu iş birliği sayesinde, Rentiva'da yaptığın kiralamaların her 10.000 km'sinde aracına ücretsiz periyodik bakım yapılır. Bu bakım işlemi detaylı check-up, bilgisayarlı arza tespiti, hava, polen ve yağ filtresi, motor yağı değişimini kapsar.

Takip Sistemi 

Bu hizmet sayesinde kiralama boyunca aracınızın konum, hız ve yapılan km bilgisini kolaylıkla takip edebilirsiniz. Takip cihazı talebi ve fiyatlandırmalarıyla ilgili çağrı merkezimiz ya da araç yöneticinizden destek alabilirsiniz.

Özel Araç Yöneticisi

Aracınız ile ilgili kiralama süreçlerinde size yardımcı olacak ve ücretsiz bakım, ödeme işlemleri, takip sistemi, profesyonel fotoğrafçı vb. tüm konularda destek alabileceğiniz size özel bir araç yöneticisi belirlenir. 

Güvenli Ödeme Sistemi

Rentiva üzerinden yaptığınız araç kiralama işlemlerinden elde ettiğiniz gelir, kiralamın bittiği gün bize bildirmiş olduğunuz IBAN numarasına yatırılır. Kiralama süresince aracınız ile yapılan HGS/OGS geçişleri, trafik cezaları, fazla km, eksik yakıt vb. durumlar kiracının sorumluluğundadır. Söz konusu tutarları bizlere bildirmeniz halinde ücretler kiracıdan alınan provizyon bedelinden düşülerek tarafınıza ödenir.

Aracını kiraya verip ek gelir elde etmek, araç kiralama ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz aracınızı sisteme kaydedin, araç yöneticilerimiz detaylı bilgilendirme için sizinle iletişime geçsin.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom

Bireysel Araç Kiralamanın Faydaları Nelerdir?
21 Nisan TRT Radyo 1 Girişimci Türkiye Konuğu: Garajyeri.com
Bireysel Araç Kiralamanın Faydaları Nelerdir?
21 Nisan TRT Radyo 1 Girişimci Türkiye Konuğu: Garajyeri.com