Daha fazla kiralama talebi alabilmek için ipuçları
27/02/2017, 00:00
Daha fazla kiralama talebi alabilmek için ipuçları

Rentiva.com üzerinden aracını kiraya vermeye karar verdin, profil oluşturdun, ekibimizle iletişime geçtin, sistemin işleyişini öğrendin, kiralama taleplerini almaya başladın.

Bizler de senin için nasıl daha iyi, daha çok tercih edilen bir araç sahibi olabileceğine dair tüyoları derledik. Bu yazdıklarımıza kulak verirsen daha çok kazanabilir, daimi kiracılar edinebilirsin.

1. Kiralama bilgileri

Rentiva'da aracını dilediğin şekilde kiralamaya açabilirsin. Günlük/haftalık/aylık kiralama, minimum kiralama süresi, km sınırı seçeneklerini ayarlayabilirsin. Km sınırı var olarak işaretlediğinde Rentiva'nın belirlediği standart sınırlar geçerli olur. Aracına gelen kiralama talebini arttırmak istersen, minimum kiralama süresini 1 güne indirmelisin. 

Aracını kendin kullanacağın zamanlarda ilanını kapatabilirsin. Bu sayede aracın dolu günleri için rezervasyon isteği gelmeyecektir.

2. Araç fotoğrafları

Aracını ne kadar iyi sergilersen kiralanma şansı o kadar yüksek olacaktır. Kaliteli fotoğraflar yüklemek aracının kiralanma potansiyelini %50 arttıracaktır. Araç fotoğrafı çekim rehberi yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

3. Kiralama fiyatı

Aracının fiyatını dilediğin gibi belirleyebilirsin. Tabi ki aracın marka ve modeline göre uygun fiyatlar belirlemen gelecek olan kiralama taleplerini arttıracaktır. Kira bedelini yazmadan, daha önce aynı araca ait hangi fiyatların yazıldığını Rentiva üzerinden arama yaparak bulabilirsin. Daha sonra gelen taleplere göre aracın fiyatını arttırıp azaltabilirsin.

4. Rezervasyona hızlı cevaplar

Kiracılar, arabana kiralama isteği gönderdiğinde, sana e-posta, sms ve mobil uygulamadan bildirim gönderiyoruz. Bir kiralama isteği geldiğinde, araç sahiplerimize en geç 6 saat içinde geri dönmesini ön görürüz. Bu sayede kiracı, gelecek cevaba göre planını yapabilir. İsteklere ne kadar hızlı cevap verdiğin profil sayfanda gösterilir. Cevap oranı yüksek olan araç sahiplerinin araçlarına, %10 daha çok kiralama talebi gönderiliyor.

5. Buluşma ve araç teslimi

Aracı en az çeyrek depo ile teslim etmeniz kiracı açısından kolaylık sağlayacaktır. Kiralama talebini onayladıktan sonra, araç teslimine saatler kala rezervasyonu iptal etmek kiracı için zor bir durum olacağından, sonradan oluşabilecek beklenmedik durumlar için kiracıyı daha erken uyarmanı öneririz.

6. Kiracılar için yorum yazın

Aracını geri teslim aldın, ödemen gerçekleştirildi. Kiracı hakkında yorumunu, kiracının profil sayfasına yazabilirsin. Rentiva.com olarak %100 güven ortamı oluşturmak için her gün geliştirmeler yapıyoruz. Kiracı ve bizim adımıza yazacağın yorumlar, diğer kullanıcıların sisteme daha çabuk adapte olmasını sağlayacaktır. Senden sonra gelen araç sahipleri, senin onay verdiğin bir kişiye araçlarını daha rahat teslim edebilirler.

Rentiva'ya ile Ek Gelir Elde Etmek

Buradan, aracını Rentiva'ya kaydetmeye başlayabilirsiniz. Aracın konumunu, marka – modeli ve yılını seçin. Sonraki adımda araç ruhsat bilgilerini, plakasını, yakıt türünü, vites tipini ve motor gücünü girin. Eğer araç başkasının üzerine ise, araç sahibinin T.C. numarasını girmen gerekmektedir. Aracın ek özelliklerini daha sonra Araçlarım sekmesinden düzenleyebilirsin. Araçta bir hasar/çizik bulunuyorsa bu ve ek diğer bilgileri yine buradan ekleyebilirsin.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom

Hararet Nedir? Hararet Nasıl Oluşur?
Audi Yapay Zeka Özellikli Test Aracını Tanıttı
Hararet Nedir? Hararet Nasıl Oluşur?
Audi Yapay Zeka Özellikli Test Aracını Tanıttı