COVID-19 ile İlgili Bilgilendirme
03/04/2020, 13:13
COVID-19 ile İlgili Bilgilendirme

Son yılların en büyük küresel sağlık sorunlarından ve 2020 yılının büyük bir zaman dilimini meşgul edecek olan Coronavirus ya da diğer adıyla Covid-19 her geçen gün sağlık ve sosyal yaşama dair endişeleri de artırıyor. Aynı şekilde Rentiva olarak biz de konuyu yakından takip ediyor ve siz değerli müşterilerimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Rentiva olarak, içinde bulunduğumuz bu süreçte gerçekleştirilecek araba kiralama işlemlerine dair bazı güncellemeler ve önerilerimizi paylaşmak isteriz.

Önce Sağlığınıza ve Güvenliğinize Öncelik Verin

Koronavirüs salgını süresince öncelikle Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarına ve önerilerine dikkat edilmesi gerekir. #Evdekal ve #HayatEveSığar gibi etiketlerle sosyal temastan kaçınmanın ve kendimizi korumanın önemini vurguluyoruz.

Ellerinizi sık sık yıkayın ve sık dokunulan yüzeyleri dezenfekte etmeyi unutmayın. 

Kalabalıktan ve toplu taşıma araçlarından mümkün olduğunca kaçının. Bu süreçte gerekirse kiracılar ve araç sahipleri olarak, çevrenizdekilerin sağlığını ve güvenliğini tehlikeye attığını düşünüyorsanız yaklaşan Rentiva seyahatlerinizi iptal etmeyi unutmayın. Bu hem sizin hem de karşınızdaki kişilerin sağlığı için önemlidir. 

Bu süre zarfında araçlarını kiralamaya devam etmek isteyen araç sahipleri için uyarılar:

  • Lütfen her yolculuktan sonra arabanızı dezenfekte edin. 
  • Kiracılarla yüz yüze görüşüyorsanız sosyal mesafeyi koruyun ve doğrudan temastan kaçının.

Araç kiralamak isteyen kullanıcılar için de:

  • Lütfen kendi dezenfektanlarınızı ekstra bir güvenlik önlemi olarak kullanmaya devam edin. 
  • Araca binmeden önce ve binerken temas noktalarını dezenfekte edin, mümkünse eldiven kullanın.

Rentiva Olarak İhtiyaç Halinde Yanınızdayız

Halk sağlığını korumak için zorunlu olmadıkça seyahat etmekten kaçınmanızı tavsiye ediyoruz. 65 yaş üzeri kişilerin ihtiyaçlarını kamu görevlileri yerine getiriyor. Bu yaşın altındaysanız ve olası bir seyahat için kiralık araç ihtiyacınız varsa Rentiva’yı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Rentiva bu süreçte hala bir araç erişim platformu olarak kullanılmaya devam ediyor. Bu süreçte araçlarınızı paylaşmaya devam edebilirsiniz. Covid-19 salgını boyunca araç kiralamaya devam etmek istiyorsanız profillerinizi ve paylaşımlarınızı aşağıdaki gibi güncelleyebilirsiniz;

  • 1 gün ve daha kısa süreli kiralamaları kabul etmek için profillerinizi güncelleyebilir ve minimum seyahat sürenizi düşürebilirsiniz.

  • Aracınızın tüm yüzeylerini iyice ve sık sık dezenfekte etmeyi sürdürebilirsiniz.

Rentiva olarak bu sürecin hızlı bir şekilde atlatılmasını ve hayatın kısa sürede normale dönmesini ümit ediyoruz.

Rentiva Yeni Mobil Arayüzüyle Yayında!
Koronavirüse Karşı Aracınızı Dezenfekte Edin
Rentiva Yeni Mobil Arayüzüyle Yayında!
Koronavirüse Karşı Aracınızı Dezenfekte Edin