Birbirinden Büyüleyici 5 Elektrikli Otomobil
31/03/2017, 00:00
Birbirinden Büyüleyici 5 Elektrikli Otomobil

Son yıllarda üretimi hız kazanan ve otomobil devlerinin geliştirdikleri yeni model ve teknikler ile yarışa girdikleri elektrikli otomobiller piyasadaki ilgiyi üzerinde toplamayı başarıyor. Teknolojik donanımı ve özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken 5 elektrikli otomobili sizin için listeledik.

İşte en dikkat çekici elektrikli arabalar.

Nissan Leaf: Dünyanın en çevreci aracı 


2016 yılının en ilgi çekici elektrikli otomobili olan ve en çevreci otomobil dahil pek çok ödülü almaya hak kazanan elektrikli otomobili  Nissan Leaf çevre dostu oluşunun yanı sıra uygun fiyatı ile de ilgi odağı olmayı başarıyor. 172 km menzile sahip olan aracın fiyatı 30 bin dolardan başlıyor.

Ford Focus Electric: Her sene kendini geliştiren bir araba

Ford Focus Electrici tıpkı Nissan Leaf gibi ekonomik ve çevreci yapısı ile dikkat çekiyor. 2011 yılından bu yana sürekli olarak geliştirilerek piyasaya sürülen Ford Focus Electric, aynı zamanda kolay bir kullanıcı ara yüzüne de sahip. aracın menzili 122 km ve fiyatı 30 bin dolardan başlıyor. 

BMW i3 : World Car of the Year Awards’ta iki ödül kazanan elektrikli otomobil


Elektrikli otomobil sektörünün geleceğini belirleyen bir marka olarak dikkat çeken BMW i3 enerjiyi verimli kullanma özelliğine sahip. Otomobil aynı zamanda 2014 yılında BMW i3 World Car of the Year Awards’ta iki ödül kazanmıştı. 290 kilometre menzile kadar çıkabilen modelleri olan BMW i serisi  43 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Chevrolet Spark EV: Uygun fiyatı ile dikkat çeken elektrikli otomobil


Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Chevrolet Spark Ev, güvenlikli yapısı ve bataryayı verimli kullanışı ile de ilgi odağı olmayı başarıyor. 131 km menzile sahip olan araç 25 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Tesla Model X SUV P100D: Tasarımı ile tüm ilgili üzerine çekmeyi başaran bir model


Sahip olduğu batarya kapasitesi ile 465 km menzil sunan Tesla 00 kilometreye 2.9 saniyede çıkabiliyor. Araç aynı zamanda sürücüsüz kullanılma özelliğine de sahip. Fiyatı ise 128 bin dolar. 

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom

Düz Vites Mi Otomatik Vites mi?
Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Düz Vites Mi Otomatik Vites mi?
Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar