Beş Yıldızlı Yorum Almak İçin Yapmanız Gerekenler
13/12/2019, 12:55
Beş Yıldızlı Yorum Almak İçin Yapmanız Gerekenler

Rentiva üzerinden hem araç sahipleri hem de kiracılar randevu sonunda değerlendirmede bulunabilmektedirler. Bu sayede, olumlu referansları ile öne çıkabilir ve daha aktif bir kullanıcı olarak kazancınızın da da artmasını sağlayabilirsiniz. Beş yıldızlı yorumlar araç kiralamak isteyen kişiler için olumlu referanstır. Aynı şekilde kiracıların geçmiş kiralamalarda almış olduğu yorumlar, araç sahiplerinin randevuları onaylamaları için önemli bir referans noktası olacaktır.

Şimdi sizlere Rentiva üzerinden yapılan kiralamalarda beş yıldızlı yorum almak için ipuçları paylaşacağız.

1. Yaratıcı Açıklamalar Oluşturun

Araç sahiplerinin, araçlarını sisteme eklerken açıklama kısmında detay vermeleri gerekir. Burada birkaç cümlelik açıklamalar olabileceği gibi, tüm detaylara da yer verebilirsiniz.

İstatistiklere göre 400 karakterin üzerinde açıklamalara sahip araçlar 130 karaktere sahip açıklaması bulunan araçlardan %8 oranında daha fazla talep alıyor. Bu nedenle açıklamalarınızı oluştururken kiracının sorabileceği tüm sorulara yanıt vermeniz size avantaj sağlayacaktır ve kiracı üzerinde olumlu etki bırakacaktır.


Araç açıklaması nasıl yazılır? başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

2. Kaliteli Fotoğraflar Ekleyin

Araç sahiplerinin sisteme ekleyecekleri fotoğrafların kalitesi kiracı gözünde önemlidir. Aracın tüm noktalarının fotoğraflarını kaliteli bir şekilde sisteme eklemeli ve kiracıyı etkilemelisiniz. Kaliteli araç fotoğrafları için;

  • Yüksek çözünürlükte bir kamera kullanmalısınız.

  • Araç detay sayfasında aracın tüm açılardan tam görünümlü dış ve iç fotoğraflarını kullanmalısınız.

  • Mümkün olduğu kadar fotoğrafların gün ışığında çekilmesine özen göstermelisiniz,

  • Araçta bir hasar var ise bu hasarı gösteren bir fotoğrafı bilgilendirme amacıyla kullanabilirsiniz.


Araç fotoğrafı çekim rehberi yazımızı da okuyabilirsiniz.

3. Kiracı ile İletişim Halinde Olun

Talebini kabul ettiğiniz kiracı ile sadece randevu başında değil, randevu süreci boyunca da iletişim halinde olmalı ve etkileyici bir dil kullanmalısınız. Sadece genel iletişim değil, kiralama başında aracın tüm aksamlarını nasıl kullanmaları gerektiğini de gösterebilirsiniz.

4. Ekstra Kolaylıklar Sağlayın


Kiracılara ekstra kolaylık sunmanız hem onu memnun edecek hem de sonraki kiralamalar için size olumlu bir referans noktası oluşturacaktır. Örneğin, telefon şarj kablosu, bağlantı noktaları, eğer bir tatil beldesinde yaşıyorsanız tanıtıcı broşür, bagajda kamp malzemeleri gibi ekstralar sağlayarak bir referans noktası oluşturmanız mümkündür.

5. Araç Bakımlarını Yaptırın

Aracınızın bakımlarını zamanında ve eksiksiz yaptırmanız sadece sizin için değil kiracı için de önemlidir. Çünkü olası aksiliklerin önüne geçer ve kiracıyı memnun eder. Bu nedenle aracınızın bakımlarını zamanında ve tam olarak yaptırmalısınız.

Bu ipuçlarını dikkate alırsanız sonraki kiralamalarda hem geliriniz artacak hem de kiracıyı memnun ettiğiniz için beş yıldızlı yorumlar alabilirsiniz.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom/

Araç Açıklaması Nasıl Yazılmalıdır?
Araçtaki Sigara Kokusu Nasıl Giderilir?
Araç Açıklaması Nasıl Yazılmalıdır?
Araçtaki Sigara Kokusu Nasıl Giderilir?