Babalar Gününde Babanızla İstanbul’da Yapabileceğiniz Aktiviteler
12/06/2019, 11:34
Babalar Gününde Babanızla İstanbul’da Yapabileceğiniz Aktiviteler

Hazır babalar günü yaklaşmışken biz de Rentiva ailesi olarak babalar ve çocuklar için keyifli  aktiviteler önerebiliz dedik ve peşine düştük. Rentiva ile araba kiralayarak babanızla yapabileceğiniz aktiviteleri sizlere listeledik. Üstelik yazımızın sonunda sizleri yüzde 15’lik bir sürpriz bekliyor.

İstanbul Çevresi Köyleri Dolaşabilir ve Şehrin Gürültüsünden Uzaklaşabilirsiniz

İstanbul çevresinde unutulmuş, gizli kalmış doğayla iç içe o kadar çok köy var ki, keşfedince  bu yazıyı okuduğunuza mutlu olacaksınız.. Bu köyleri babanızı da yanınıza alarak gezebilir, doğanın keyfini birlikte çıkarabilirsiniz. Üstelik Rentiva ile çok uygun fiyata kiraladığınız son model araçlar ile bu geziyi çok daha keyifli hale getirebilirsiniz. Peki İstanbul’da ziyaret etmeniz gereken bu köyler hangileri?

Gökmaslı Köyü


Geçmişi 600 yıla kadar uzanan Gökmaslı Köyü, Şile'nin en güzel yerlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yeşil vadileri ve Fakradağı ile ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.

İnceğiz Köyü


Çatalca'nın tarihinin buradan başladığı tarihçilerce ortaya konulmuştur. Zengin tarihi geçmişi ve tarihi yapılarıyla İnceğiz Köyü, mutlaka görülmesi yerlerden biri konumunda. Zengin ormanları, tarih kokan yerleri ve yapılarıyla babanıza güzel bir hafta sonu yaşatabilirsiniz. Köyde yer alan mağaraların 5500 yıllık tarihi olduğu tahmin ediliyor.Üstelik bu mağaraların tarihte manastır olarak kullandığı görülmüş.

Kabakça Köyü


Kabakça Karyesi (köyü), Sultan Beyazıt Han-ı Veli Camii'nin vakıf arazisinde yaklaşık 1505 yılında Kastamonu'dan gelen Tahtacı Türkmenleri'nin Kabakçı Oymağı'na ait ailelerce kurulmuştur. Köy, Istıranca Dağları eteklerinde ormanlar arasında yer almaktadır.

Balık Tutmaya Gidebilir ve Eğlenceli Saatler Geçirebilirsiniz


Balık tutmak, insanlarda birçok duyguyu tetikler ve geliştirir. Örneğin sabretmeyi öğrenebilirsiniz. Diğer taraftan baba-oğul/kız, balık tutmaya giderseniz kendinizi daha çok güvende hissedebileceğiniz gibi, babanızla da daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Diğer şehirlerde de bu etkinliği yapabileceğiniz gibi İstanbul’da balık tutmak için çok özel yerler bulunuyor. Rentiva ile sahibinden araba

Arabali.com ve Garajyeri Birleşti ve RENTIVA olduk!
Rentiva.com Haziran Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Skoda Rapid”
Arabali.com ve Garajyeri Birleşti ve RENTIVA olduk!
Rentiva.com Haziran Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Skoda Rapid”