Aracınızı Kiraya Vermeniz İçin 5 Sebep
20/09/2019, 12:59
Aracınızı Kiraya Vermeniz İçin 5 Sebep

Araç sahibi olmak maliyetlidir. Araç sahibi olarak, Büyükşehirde yaşıyor ve genellikle toplu taşıma tercih ediyorsanız aracınız maddi olarak ayrı bir yük haline gelebilir. Öyle ki orta segment bir aracın aylık ortalama masrafı 500 lirayı geçebilir (MTV, bakım masrafları, yakıt, trafik sigortası ve kasko giderlerinin aylık ortalaması). Eğer sabit kazancınız, aracın sabit masraflarını karşılayabilecek düzeyde değilse, bu tutar sizi oldukça zorlayacaktır.

Araç sahibisiniz ve aracınızın sabit masraflarını nasıl daha efektif bir şekilde yönetebileceğinizi merak ediyorsanız araba paylaşımı olarak da adlandırılan sahibinden araba kiralama sistemiyle sadece masrafları karşılamanın dışında ek gelir de elde edebilirsiniz.

Bu yazımızda aracınızı kiraya vermeniz için 5 sebebi sizlerle paylaştık.

Maliyetleri Dengeleyin, Bırakın Aracınız Maliyetlerini Çıkarsın!


Araç paylaşım platformu olarak kurulan Rentiva ile aracınızı kullanmadığınız günlerde paylaşarak ek gelir elde edebileceğiniz ve aracın maliyetlerini çıkarabilirsiniz. Aracınızı Rentiva ile diğer sürücülerle paylaşarak yani onlara kiralayarak maliyetlerinizi kontrol altında tutabilirsiniz. Üstelik bunu Rentiva güvencesi ile çok daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sigorta ve Kasko Planı Seçenekleriyle Güvenle Kiralayın!


Araba paylaşımı yani başka kullanıcılara aracınızı kiralamak denilince hemen aklınıza şu soru gelecektir: “Aracım güvende olacak mı?”

Rentiva sahibinden araç kiralama platformu, araç kiralama işlemlerinde aracı korumak için sigorta ve kasko seçenekleri sunar. Farklı sigorta ve kasko seçenekleriyle fiziksel hasar, hırsızlık gibi durumlara karşı koruma altına alır. Ayrıca Rentiva politikaları gereği araç sahipleri talep gönderen kiracıları seçme şansına sahiptir.

Araç Maliyetlerini Düşürün, Aracınızı Yükseltin!


Aracınızı ne kadar çok kiraya verirseniz geliriniz de o kadar artacaktır. Geliriniz arttıkça hayalinizdeki arabaya bir o kadar yaklaşabilirsiniz. Aracınızın maliyetlerinden kurtulurken aracınızı yenilemek için fırsat doğacaktır. Hatta öyle ki aracınızı satmadan ikinci bir araç alma şansınız bile olabilir.

Doğaya ve Ekonomiye Katkıda Bulunmak


Araç paylaşımı ile araç satın almak isteyen kişilerin de önüne geçebilirsiniz. Böylelikle doğaya verilen zararı engellemede bir nebze de olsa katkınız olur. Üstelik çevre dostu aracınız varsa ve bunu paylaşarak paylaşım ekonomisine katkıda bulunuyorsanız sadece gelir elde etmekle kalmaz çevre dostu bir birey olarak rahat edebilirsiniz. Özellikle elektrikli araç sahibiyseniz bu konudaki katkınız yadsınamaz.

Güven İnşası


Araba paylaşımı, ilk etapta zor gibi gelse de bir süre sonra insanlara tekrar güvenmenizi sağlayabilir. Güvene en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde araç paylaşımı bunu tekrar sağlayabilecek yöntemlerden biridir.

Hem Sosyal Hem Ekonomik Fayda Sağlar


Araba paylaşımı hem araç sahipleri hem de kiracılar için ekonomik fayda sağlar. Sadece ekonomik olarak değil yeni insanlar tanımanın, çevreye sağlanan katkıların neticesinde sosyal anlamda faydaları da bulunur.

Aracınızı Rentiva üzerinden kiralamak, size para kazandırabilir, tasarruf etmenizi sağlayabilir ve aynı zamanda sosyal anlamda sağladıklarıyla da mutluluk verir.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/

https://www.instagram.com/rentivacom/

Aracımı Kiraya Vererek Gelir Elde Edebilir miyim?
Rentiva.com Ağustos Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Volkswagen Polo”
Aracımı Kiraya Vererek Gelir Elde Edebilir miyim?
Rentiva.com Ağustos Ayı’nın En Çok Kiralanan Aracı: “Volkswagen Polo”