Aracımı Kiraya Vererek Gelir Elde Edebilir miyim?
11/09/2019, 09:20
Aracımı Kiraya Vererek Gelir Elde Edebilir miyim?

Günümüzde teknolojinin de gelişmesi ile birlikte hayatımız kolaylaşmaya başlamıştır. Her geçen gün farklı teknolojilerle ya da var olan uygulamaların güncellemeleriyle karşılaşmak mümkündür. Hatta birçok insan artık bu uygulamalardan para kazanmaya başladılar. Rentiva’da tam da bu noktada sizlere güzel bir fırsat sunuyor.

Türkiye’nin en güvenilir, en büyük araç kiralama uygulamalarından biri olan Rentiva, sizlerin arabanızı güvenli bir şekilde kiralayarak ek gelir elde etmenizi sağlamaktadır. Rentiva ile günlük, haftalık ve aylık periyotlarla aracınızı kiralayabilirsiniz. Okumaya devam ederseniz, aylık ya da daha uzun sürelerde arabanızı kiralayarak ne gibi faydalar sağlayabileceğinizi göreceksiniz.

Araç Kiralayarak Gelir Elde Edilebilir Mi?

Elbette! Ek gelir elde etmek istiyorsanız ve bunun için de arabanızı kiraya vermek istiyorsanız, hiç düşünmeden araştırmalara başlayın. Rentiva’ya kaydolarak, kullanmadığınız zamanlarda aracınızı kiralayabilir ve ek gelir elde edebilirsiniz.

Ancak ek gelir elde etmek amacıyla arabanızı kiraya verdiğinizde göz önünde bulundurmanız gereken bazı hususlar da vardır. Araba kiralarken elde edeceğiniz gelir, arabanızın modeli ve diğer özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Ne kadar süre kiralayacağınız da ek gelir miktarını etkileyen faktörlerden biridir. Tüm bu prosedürleri, günlük ve aylık kiralamalara göre ek gelir değişiminin nasıl etkilendiğini, sitemiz üzerinden sorgulayabilir, danışabilirsiniz.

Araçların modellerine ve özelliklerine göre ek gelir seviyeleri değişmekle birlikte, kiralayan kişiler genelde elde ettikleri ek gelir kazancından memnun kalırlar. Aracınızı ne zaman kiraya vereceğiniz de elde edeceğiniz ek geliri etkileyen temel unsurlardan biridir. Havaların güzelleştiği, insanların daha sıklıkla tatile çıkıp araç kiralamak istedikleri dönemlerde aracınızı günlük, aylık, 3 aylık ya da 6 aylık periyotlarla kiraya verebilirsiniz. Aracınızdan daha fazla ek gelir elde etmek için araç kiralamanın yoğun olduğu dönemleri tercih edebilirsiniz.

Şahsi Aracımı Kiraya Verebilir Miyim?

Evet! Şahsi aracınızı kiralayarak kendinize çaba göstermeden ek gelir sağlayabilirsiniz. Artık para kazanmak bu kadar kolay! İşinize gidip gelerek kendinize ek gelir sağlayabilir ya da evde dinlenirken aracınızı kiraya vererek kolay yoldan para kazanabilirsiniz. Gereken koşulları sağladıktan sonra kendinize ek gelir sağlamak amacıyla şahsi aracınızı Rentiva üzerinden yönlendirmeler sayesinde kolayca kiraya verebilirsiniz.

Şahsi aracınızı kiraya verirken bazı sakıncalarınız varsa da hiç sorun değil. Rentiva, sizin açıklamalarınıza, tercihlerinize en uygun müşterileri seçer. Şahsi aracınızı kiraya vermek istiyorsunuz ama bazı koşullarınız var ise bunları araç açıklamalarında belirtebilirsiniz.

Aslında platformumuz iki taraflı memnuniyetin de sağlanmasını amaçlamaktadır. Aracınızda sigara içilmesini istemiyorsanız, evcil hayvan taşınmasını istemiyorsanız, temiz kullanılmasını istiyorsanız, bunların hepsini açıklamalarınız da belirtebilirsiniz. Sizin Rentiva platformuna ekleyeceğiniz fotoğraflar ve yazacağınız açıklamalar, müşterilerin sizin aracınızı seçmesinde ve Rentiva platformunun müşteri yönlendirmelerinde büyük etkisi olacaktır. Bu yüzden bize güvenebilir ve şahsi aracınızı güvenli bir şekilde Rentiva’da kiralayabilirsiniz.

Araç Kiraya Vermek Mantıklı Mı?

Evinizin önünde duran ve sıklıkla kullanmadığınız bir aracınız olduğunu düşünün. Gelişen teknolojilerin, uygulamaların faydalarından yararlanıp, hanenize ek gelir katmak istemez misiniz? Kim istemez ki, değil mi? Çoğumuz arabayı bir yatırım, geleceğe dönük bir garantör olarak görürüz. Bu çerçeveden bakarsak, bu yatırımı daha iyi değerlendirmek için mevcut aracınızı kiraya vermek size mantıklı bir ek gelir kaynağı sağlayacaktır.

Elbette ki araç kiralamak beraberinde bazı riskleri de getirebilir. Mesela arabanızı kime kiraladığınız çok önemlidir. Bu hususta, araştırmaları yapmalı ve kriterlerinize, taleplerinize en uygun firmayı ya da araç kiralama platformunu bulmakla işe koyulmalısınız. Sitemizi de inceleyebilir, araç kiralamanın size sağlayacağı yararları daha kolay bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Rentiva olarak sizlere güvenli bir hizmet sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Ayrıca oluşabilecek riskleri minimize etmek için aracınızın kasko ve sigortalarının tam olduğunu kontrol etmelisiniz. Bakımlarını ve temizliğini yaptırdığınız aracınızın cephe fotoğraflarını ve içten fotoğraflarını çekebilirsiniz. Dönemsel kiralamalarınızda mevsimine göre bazı araç ve gereçlerin aracınızda olup olmadığından emin olmalısınız.

Aracımı Nasıl Kiraya Verebilirim?

Diyelim ki, aracınızı kiraya vermeye karar verdiniz. Bu noktada nasıl kiraya vereceğinizi, kiraya vermeden önce dikkat etmeniz gereken hususları gözden geçirmeniz de fayda vardır. Aracınızı kiralayabilmek için bazı şartları sağlamanız gerekmektedir.

Aracınızın 10 yaşından küçük olduğunu ve ağır bir hasar kaydı olmadığını onaylamalısınız. Kiralamadan önce bakımlarının tam olarak yapılmalı ve genel trafik gerekliliklerini karşılayabilecek niteliklerde olmalıdır. Bunların dışında zorunlu trafik sigortası da bulunun araçlar, Rentiva sistemine kayıt edilerek kiralanabilir.

Tüm bu özellikler aracınızı kiralamak isteyen müşterilerin güvenlik amacıyla ilk olarak göz attıkları unsurlardan bazılarıdır. Ancak aracınızın kiralanması için farklı, yaratıcı yöntemler de seçebilirsiniz. Kiralayacak kişinin ihtiyaçlarına uygun ekstralar teklif edebilir, ya da aracınızda müşterinin ilgisini çekebilecek küçük ayrıntılar barındırabilirsiniz.

Aslında Rentiva’da araç kiralamak istiyorsanız ve de kiralayabilmek için gerekli özelliklere sahipseniz, hiç çekinmeden hemen kiralamaya başlayabilir ve hiç çaba sarf etmeden evinizin önünde duran aracınızdan ek gelir elde ederek hayatın tadını çıkarabilirsiniz.

Aracımı Aylık Kiraya Vermek İstiyorum

Rentiva ile aracınızı kiraya vermek artık çok güvenilir ve çok kolay. Aylık kiralamalarda Rentiva ve kiralayan kişi iletişim halinde olur. Bu kiralamalar uzun süreli olduğu için, iletişim halinde olmak aracınızın güvenliği ve takibini sağlamak için oldukça önemlidir. Rentiva ile aylık araç kiralamak, günlük ve haftalık kiralamalara kıyasla sizin için daha tasarruflu olacaktır.

Eğer aracınızı kiralamak istiyorsanız, Rentiva’nın ücretsiz üyelik hizmetleri, istediğiniz zaman kolayca ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri, aracınıza uygun müşteri seçimini sağlaması, kendine özel kasko sistemi, günlük, haftalık ve aylık kiralama seçenekleri, çözüm odaklı çalışan bir platform olması ve size güven sağlayan sistem olması sebebiyle hemen şimdi aracımı aylık kiraya vermek istiyorum’a tıklayarak, Rentiva’nın araç kiralama avantajlarına güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Rentiva, sizin herhangi bir taahhüde bağlı kalmadan özgür ve esnek bir şekilde aracınızı kiralamanıza aracı olur.

Rentiva ile Daha Fazla Kiralama Talebi Alabilmek İçin İpuçları
Aracınızı Kiraya Vermeniz İçin 5 Sebep
Rentiva ile Daha Fazla Kiralama Talebi Alabilmek İçin İpuçları
Aracınızı Kiraya Vermeniz İçin 5 Sebep