Araç Açıklaması Nasıl Yazılmalıdır?
06/12/2019, 14:24
Araç Açıklaması Nasıl Yazılmalıdır?

Rentiva olarak müşterilerimize araç kiralayarak gelirinizi nasıl artırabilirsiniz, Rentiva’da gelirinizi nasıl artırabilirsiniz gibi konularda yardımcı olmak için farklı içerik paylaşımları gerçekleştirmiştik. Özellikle araç fotoğraflarına dikkat çekmiştik. Şimdi ise etkili araç detayı (açıklama kısmı) nasıl yazılmalı konusuna değineceğiz. Bilmelisiniz ki araç kiralamak isteyen bir kullanıcı ilk olarak fotoğraflara, sonra açıklamaya ve son olarak da araç özelliklerine bakmaktadır. Bu yüzden araç açıklamasında bırakacağınız ilk izlenim, aracınızın kiralama şansını artıracaktır.

Etkili Araç Açıklaması Nasıl Yazılır?

Araç açıklamalarında küçük ama etkileyici detaylar, araç özellikleri ve kiracıdan isteklerinizi ön plana çıkarmalısınız.


1. Küçük Noktalara Değinerek Açıklık Getirin

Araç açıklaması yani araç sahibi tarafından oluşturulan detay kısmı, kiracının ilk göreceği 3 noktadan biridir. İyi çekilmiş bir fotoğraf kullanıcıyı önemli ölçüde etkilerken, iyi oluşturulmuş bir açıklama da kullanıcıyı aracınızı kiralamaya yönlendirecektir. Bu nedenle açıklama kısmında aşağıdaki soruların cevaplarına değinebilirsiniz.

  • Aracınızdaki koltuk sayısı

  • Aracınızdaki kapı sayısı

  • Evcil hayvan kuralı

  • Sigara kuralı

  • Teslim alma ve verme sırasındaki yakıt durumu

  • Kilometrede ne kadar yaktığı

  • Kilometre sınırınızın esnek olup olmadığı

  • Temizlik beklentileri

  • Yedek lastik ve lastik değiştirme aparatları olup olmadığı

gibi soruların cevaplarına açıklama kısmında mutlaka değinmelisiniz.

2. Kişisel Bilgilerinizi Vermeyin

Açıklama kısmında asla kişisel bilgilerinize yer vermeyin. Potansiyel kiracılarla direkt olarak iletişime geçme fikri güzel gibi görünse de bu hem aracınızı hem de sizi tehlikeye atabilir. Bu nedenle iletişim için mutlaka sistemi kullanın.

HEMEN ARABANI EKLE GELİR ELDE ETMEYE BAŞLA!

3. Yaratıcı Olun

Rakiplerinizden bir adım öne çıkmak ve kiracılardan olumlu dönüşler alabilmek adına onlara küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz. Bu, rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlayabilir.

Örnek verecek olursak, aracınızda bulunduğunuz şehre ait bir rehber, şehre ait turistik yer önerileri broşürü bulundurabilir ve buna açıklama kısmında yer verebilirsiniz. Ya da aracınıza bir takma isim vererek yaratıcılığınızı konuşturabilir ve merak uyandırabilirsiniz.

4. Ekstralar Sunun

Kiracılara açıklama kısmında sorular sorarak kafalarını karıştırabilirsiniz. Örneğin kamp çadırı da ister misiniz? Ya da kamp masasına ihtiyacınız var mı? Çocuk koltuğu ister misiniz? gibi sorular yönelterek ve bunu ekstralar kısmında sunarak hem farkınızı ortaya koyabilir hem de ekstra gelir sağlayabilirsiniz.

Yeni blog yazılarımızdan, Rentiva.com avantaj ve fırsatlarından haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

https://www.facebook.com/rentivacom/ 

https://www.instagram.com/rentivacom

Rentiva'da Gelirinizi Artırabilmeniz İçin 5 İpucu
Beş Yıldızlı Yorum Almak İçin Yapmanız Gerekenler
Rentiva'da Gelirinizi Artırabilmeniz İçin 5 İpucu
Beş Yıldızlı Yorum Almak İçin Yapmanız Gerekenler