Araba Kiralayarak Yapabilecekleriniz Nelerdir?
26/12/2016, 00:00
Araba Kiralayarak Yapabilecekleriniz Nelerdir?

Günlük araç kiralama ya da uzun dönem araç kiralama hizmetini online olarak veren Rentiva sayesinde ihtiyacınız olduğu an size en yakın aracı kolayca kiralayabilirsiniz. Rentiva internet sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden ihtiyacınıza en uygun arabayı kiralayıp, rahatlığın keyfini sürebilirsiniz. Araç kiralayarak yapabilecekleriniz ile ilgili sizin için bir kaç öneri hazırladık, keyifle okumanız dileğiyle.


1- Sevdikleriniz ile keyifli bir vakit geçirin

Şehrin telaşından ve gündelik rutinlerinizden kurtulup sevdiklerinizle doğanın, sakinliğin keyfini çıkarın ve sevdiklerinize zaman ayırmanın huzurunu yaşayın. Size en uygun aracı kiralayarak, şehriden biraz uzaklaşıp kendinize keyifle hatırlayabileceğiniz anılar hediye edin.

2- Arkadaş grubunuzla şehri gezmeye çıkın

İş stresi, yorgunluk, soğuk hava gibi şeyleri bahane etmekten vazgeçin hafta sonu araç kiralayıp arkadaşlarınızla şehrin tadını çıkarın. Tarihi güzelliklerin, şehrin ara sokaklarının tadını çıkarın. Ne zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile bir araya gelmek size de kendinizi iyi hissettirecektir. 

3- Sanatsal etkinliklere katılın

Kendinize vakit ayırın ve şehrinizdeki sanatsal etkinliklere katılın. Gece dönüş için taksi bulmanın zorluğu, toplu taşıma araçlarının bitmesi gibi dertlerden kurtulmak için ihtiyacınıza en uygun arabayı kiralayarak, sanatın tadını çıkarın. 

4- Ne zamandır ertelediğiniz aile ziyaretlerini gerçekleştirin

Özellikle büyük şehirlerde toplu taşıma araçları ile bir yerden bir yere gitmek büyük zorluk. Bu sebeple kimi zaman aile ziyaretlerimizi de erteleyebiliyoruz. Artık Garajyeri sayesinde kolaylıkla araç kiralayarak, ne zamandır ertelediğiniz aile ziyaretlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

5- Özel günlerinizi ölümsüz anılara dönüştürün

Düğün, nişan vb. özel günlerinizde hayalelrinizdeki aracı kiralayarak kendinize unutulmayacak anılar hediye edebilirsiniz. Fotoğraf çekimleriniz için de araç kiralayarak en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. 

6- Evinizi taşırken özel eşyalarınız için araç kiralyabilirsiniz

Ev taşırken özel ya da kırılmasından endişe ettiğiniz eşyaları güvenle yeni evinize taşımak için araç kiralayabilirsiniz. 

7- Ev alışverişinizi keyifli hale getirin

Evinizin ne zamandır ertelediğiniz alış verişi için araç kiralayarak, alış verişinizi keyifli hale getirebilirsiniz. Böyle aldığınız eşyaları taşıma, taksi bulma vb. zorluklardan kurtularak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 

İhtiyacınız olduğu her an Rentiva'dan günlük araç kiralama ya da uzun dönem araç kiralama işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bireysel Araç Kiralamanın Faydaları Nelerdir?
21 Nisan TRT Radyo 1 Girişimci Türkiye Konuğu: Garajyeri.com
Bireysel Araç Kiralamanın Faydaları Nelerdir?
21 Nisan TRT Radyo 1 Girişimci Türkiye Konuğu: Garajyeri.com