Ailecek Keyifli Bir Hafta Sonu Gezisine Var Mısınız?
15/02/2017, 00:00
Ailecek Keyifli Bir Hafta Sonu Gezisine Var Mısınız?

Ailecek keyifli bir hafta sonu geçirmeniz için sizlere harika bir gezi listesi hazırladık. Keyifle okumanız ve hafta sonunun keyfini sürmeniz dileğiyle. Ailenizle eşsiz bir hafta sonu geçirmek için ihtiyacınıza en uygun araba Rentiva'da hazır.

Biliyoruz çocuklarla gidilecek, çocukların eğlenebileceği yerler bulmak zor oluyor çoğu zaman . Bu yüzden sizin için İstanbul’da çocuklarınızla birlikte keyifli zaman geçirebileceğiniz yerlerin listesini hazırladık. Siz de hazırsanız başlayalım;

Rahmi M. Koç Müzesi


Hasköy’de yer alan müze, içinde yer alan arabalar, tekneler, trenler, atlı karıncalar ve uçaklarla çocuklar için büyüleyici bir yer. Çocuğunuzu kültürel bir etkinliğe teşvik etmek ve bu tarz etkinliklere dikkatini çekebilmek için Rahmi M. Koç Müzesi oldukça uygun bir mekan diyebiliriz. Özellikle renkli matematik dünyası katı, eğlenirken yeni şeyler öğrenebilecekleri harika bir bölüm.

Oyuncak Müzesi


Her bir odasında sizi farklı yerlere götürebilen oyuncak müzesi, birbirinden farklı temalarla çocukların ev sevdiği yerler arasında yer alıyor. Göztepe’de yer alan müze geçmişten bugüne pek çok oyuncağı bir arada bulmanıza olanak sağlıyor. Çocuğunuz keyifli dakikalar geçirirken sizde Oyuncak Müzesi sayesinde çocukluğunuza kısa bir gezi yapma şansı yakalayabilirsiniz. 

Miniatürk

 

Çocuğunuzla birlikte tarihe keyifli bir yolculuk yapmak isterseniz, Anadolu’nun tüm güzelliklerini bir arada bulabileceğiniz Miniatürk tam size göre.

Darıca Hayvanat Bahçesi

 

Çocuklarınızın doğayla iç içe olabileceği ve özgürce hayvanları tanıma şansı yakalayabileceği hayvanat bahçeleri de hafta sonu gezilerinize renk katacak yerlerden.

Akvaryumlar

 

Florya’da yer alan büyüleyici akvaryumda çocuklarınızla keyifli zaman geçirebileceğiniz yerler arasında

Ayrıca Anadolu ve Avrupa Yakası’nda yer alan parklar, bahçeler, korular, saraylar da hafta sonu çocuklarınızla keyifi zaman geçirebileceğiniz yerlerden.

Araba Kiralayarak Yapabilecekleriniz Nelerdir?
Otomotiv Sektörünün En’leri
Araba Kiralayarak Yapabilecekleriniz Nelerdir?
Otomotiv Sektörünün En’leri